Handelsrecht

Slim handelen met handelsrecht? Op onze juridische bijstand kunt u rekenen

Bent u handelaar of ondernemer en belandt u in een handelsconflict met uw klanten, leveranciers, verhuurder van uw handelsruimte of andere professionele actoren? Op zoek naar een gespecialiseerde advocaat in de regio Gent die alles afweet van handelsrecht? Of u nu zelfstandige bent of eigenaar van een kleine of middelgrote onderneming, ons advocatenkantoor staat klaar om uw handelsconflicten deskundig op te lossen. En dat doen we steeds aan de hand van een persoonlijke aanpak, zonder ook maar één moment uw belang, uw verhaal en uw waarden uit het oog te verliezen.

Wordt u correct behandeld tijdens uw handelsactiviteiten?

Heeft u een eigen zaak? Dan is dagelijks contact met diverse (professionele) spelers gewoonweg onvermijdelijk: klanten, leveranciers, verhuurders, concullega’s, de overheid… Ze omringen u voortdurend en het is dan ook niet verwonderlijk dat deze relatie hier en daar eens spaak loopt. Op die manier bent u soms slachtoffer van conflicten die uw handelsactiviteiten kunnen bemoeilijken, vertragen of zelfs verhinderen. De handelsgeschillen kunnen uiteenlopend van aard zijn, maar draaien doorgaans rond zaken als:

  • Een nakend faillissement
  • De koop of verkoop van uw handelszaak
  • Het opstellen en afsluiten van handelscontracten
  • Wettelijke registratie of deponering handelsnaam/merknaam
  • Handelshuurrecht: geschillen met uw verhuurder bij uw handelshuur
  • Debiteurenbeheer: uw klanten betwisten uw facturen of betalen ze niet/niet op tijd
  • Arbeidsrecht: conflicten met uw werknemers, boekhouder of andere vennoten binnen uw onderneming

Handel met uw vakkennis, en onze expertise in handelsrecht

Botst u zelf op conflicten bij het handel drijven en uitbaten van uw zaak? Vragen over huurrecht, debiteurenbeheer of arbeidsrecht? Wenst u juridisch advies op maat omtrent de handelswetgeving? Onze juristen bij Advocatenkantoor Erik Van Gerven te Lochristi weten op al uw vragen een antwoord en vinden voor al uw problemen een zo passend mogelijke oplossing. Zelfstandigen, kleine handelszaken, middelgrote ondernemingen… iedereen kan bij ons terecht voor juridische bijstand en advies omtrent o.a.:

  • Het invorderen van onbetaalde facturen
  • het opstellen en revisie van offertes, contracten en algemene verkoops- en leveringsvoorwaarden
  • geschillen met klanten, leveranciers of andere professionele actoren

Handelsrecht specialist nodig bij uw handelsconflict?

CONTACTEER ONS