Juridisch advies en bijstand: deskundig en menselijke benadering

Het is duidelijk dat een juist tijdig advies veel latere juridische problemen (al dan niet voor de Rechtbank) kan voorkomen.

Een goede advocaat kan door zijn advies preventief reeds veel juridische complicaties voorkomen.

Als u toch te maken krijgt met een dagvaarding voor de rechtbank of juridisch ingewikkelde betwistingen of aansprakelijkheden wilt u goed en deskundig bijgestaan worden door een juridisch raadsman die de complexe juridische kwesties op een begrijpelijke manier kan overbrengen naar u als leek. U wilt natuurlijk ten alle tijden inzicht verwerken in wat de volgende stap is en wat deze voor u (financieel) betekent. Wij zijn hier heel goed van bewust en geven u een passend juridisch advies met opgave van alle eventuele strafrechtelijke en vermogensrechtelijke gevolgen.

Voor welke vormen van juridisch advies kunt u terecht bij ons?

Wij zijn een allround kantoor in juridisch advies en bijstand voor de rechtbank, gevestigd in het centrum van Lochristi, actief in de grote regio rond Gent en met een brede kijk op het recht in Vlaanderen. Zo kan u bij ons terecht voor o.a.:

Familierecht

Echtscheidingsrecht

Eigendom / Huur / Handelshuur

Pachtrecht

Burgerlijke aansprakelijkheid

Verzekeringen

Verkeersrecht

Aannemingsrecht

Vennootschappen / VZW

Handelspraktijken

Bank- en Kredietrecht

Arbeidsrecht

Strafrecht

Jachtrecht

Collectieve schuldenregeling

Enz. ..

Als generalist zijn wij van alle markten thuis en kunnen beter verbanden leggen die specialisten soms niet zien. Aarzelt u dan ook vooral niet om contact op te nemen voor een informatief en/of oriënterend gesprek.

Waar wij  voor staan

Wij garanderen uw zaak snel tot een bevredigende oplossing te brengen en maken daarbij correcte afspraken over de aan ons verschuldigde kosten en ereloon. Neemt u bij vragen vooral contact op met ons:

 

BVBA Erik VAN GERVEN
Dorp-West 73
9080   LOCHRISTI
Tel.: 09 / 355.10.06
Fax: 09 / 355.20.50
e-mail: advocatenkantoor@van-gerven.be

Share
09 / 355.10.06
Je bent hier: Home